Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı çorbası içmek

Rüyada mantı çorbası içmek

Rüyada mantı çorbası içmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalettir.

Rüyada mantı çorbası içmek gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Rüyada mantı çorbası içmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada mantı çorbası görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada patatesli mantı görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı açmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Rüyada mantı makarna görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada tabakta mantı görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kimden akıl soracağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Rüyada mantı yapmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı kestiğini görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments