Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorba pişirdiğini görmek

Rüyada çorba pişirdiğini görmek

Rüyada çorba pişirdiğini görmek kötü haberlerin alınacağına, huzur ve kazanç getireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorba pişirdiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şehriye çorbası pişirmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorba pişirmek bol nimete kavuşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yayla çorbası pişirmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kişinin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütlü çorba pişirmek yeni bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğün çorbası pişirmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, herkesin yardımına koşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek malını ve parasını sağlama alacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments