Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorba kasesi görmek

Rüyada çorba kasesi görmek

Rüyada çorba kasesi görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kişinin geri planda kalacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada çorba kasesi gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada çorba kasesi görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada bir kase şeker görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, onu cesaretlendireceğine inanılır.

Rüyada cam kase almak adının ülke dışında yayılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kaseler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık kase görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir kase toz şeker görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, hasta ve zor geçireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kase görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kutsal kase görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments