Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kase görmek

Rüyada beyaz kase görmek

Rüyada beyaz kase görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kişinin can derdine düşeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kase gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada beyaz kase görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada çorba kasesi görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dertlerine derman arayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş kase görmek karlı işler alacağına, atılan adımların zarar vereceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kase satın almak de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çarelere kavuşacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kase görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kase görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kase görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bir kase süt görmek güzel günler için yaşayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments