Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kase toz şeker görmek

Rüyada bir kase toz şeker görmek

Rüyada bir kase toz şeker görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, onlarla ayrı düşeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, yüzünün güleceğine, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kase toz şeker gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Rüyada bir kase toz şeker görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker kasesi görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada bir kase şeker görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına inanılır.

Rüyada kırık kase görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metal kase görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kase satın almak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada tahta kase görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kase kırmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments