Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kaseler görmek

Rüyada cam kaseler görmek

Rüyada cam kaseler görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada cam kaseler gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Rüyada cam kase yemek parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayallerinin söneceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada cam kase kırmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Rüyada cam kase almak kazanç ve kar getireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kase görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi cam kase görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada cam kaseler görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada yeşil kase görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bakır kase görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments