Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapları delik görmek

Rüyada çorapları delik görmek

Rüyada çorapları delik görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çorapları delik gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada çorapta delik görmek duaların kabul göreceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, deşarj olacağına alamet eder.

Rüyada delik çorap giymek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada delik siyah çorap görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çorabın delik olduğunu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada parmağı delik çorap görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada delik çorap görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments