Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorapta delik görmek

Rüyada çorapta delik görmek

Rüyada çorapta delik görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Rüyada çorapta delik gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan ya da mantıksız hareket etmiş kişilere yanlışlarını göstermeye çalışabilirsiniz.

Rüyada baş parmağı delik çorap görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, bedeninin şifa bulacağına delalettir.

Rüyada çorapları delik görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, işinde terfi alacağına, onu yalnız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çorabı delik görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada parmağı delik çorap görmek malının artmasını sağlayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah delik çorap görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ucu delik çorap görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada delikli çorap görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments