Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ama görmek

Rüyada ama görmek

Rüyada ama görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaşama dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada ama gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eski ama temiz ev görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada amasya elması görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine işarettir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek aile hayatının sorunlarla dolacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski ama güzel ev görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olması ama hissetmemek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada birini aramak ama bulamamak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bir işe soyunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments