Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çokça sinek görmek

Rüyada çokça sinek görmek

Rüyada çokça sinek görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çokça sinek gördüyseniz:

  • Kendinizi her zamankinden daha fazla görünür kılabilirsiniz.

Rüyada çokça sinek görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalettir.

Rüyada çokça yemek yemek sevdiği kişileri çok üzeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada çokça yemek görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çokça çiş yapmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada çokça karınca görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, geleceğine delalettir.

Rüyada çokça yılan görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada çokça altın bulmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada çokça idrar yapmak huzur ve saadet bulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments