Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çokça yemek yemek

Rüyada çokça yemek yemek

Rüyada çokça yemek yemek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çokça yemek yemek gördüyseniz:

  • Söylenenleri ya da size verilen tepkileri dikkate almadan objektifliğinizi korumanız, endi bildiğiniz gibi hareket etmenize olanak tanıyacak bir yol haritası çizmeniz gerekiyor.

Rüyada çokça yemek yemek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada çokça yemek görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işarettir.

Rüyada çokça çiş yapmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada çokça karınca görmek aksiliklerin aşılacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada çokça idrar yapmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, tatsızlıklar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çokça ağlamak hoş muhabbette olacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada çokça yılan görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine işarettir.

Rüyada çokça kıyafet görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments