Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çokça yemek görmek

Rüyada çokça yemek görmek

Rüyada çokça yemek görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, evlerine dünürcü geleceğine yorulur.

Rüyada çokça yemek gördüyseniz:

  • Sağlık, finans ya da hukuk başlıkları altında meydana gelebilecek aksilikleri yönetebilecek konumda olmanız gerekiyor.

Rüyada çokça yemek görmek daha fazla başarı kazanılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çokça yemek yemek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çokça ağlamak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulur.

Rüyada çokça yılan görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Rüyada çokça sinek görmek neşesinin yerine geleceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet eder.

Rüyada çokça karınca görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalettir.

Rüyada çokça çiş yapmak geçimi zorluklarla kazanacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada çokça kıyafet görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments