Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çokça altın bulmak

Rüyada çokça altın bulmak

Rüyada çokça altın bulmak üzüleceğine ve pişman olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çokça altın bulmak gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada çokça altın bulmak sırtının yere gelmeyeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çokça köpek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çokça yemek görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine işarettir.

Rüyada çokça sinek görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet eder.

Rüyada çokça çiş yapmak kötü bir duruma düşüleceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çokça ağlamak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çokça yemek yemek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada çokça yılan görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments