Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri ama hasta gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek sorunların teker teker çözüleceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü diri ve hasta görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, rahat geçinerek yaşayacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek küslüklerin biteceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek ama giymemek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, bir fitne çıkarmaya, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, inancının zayıflayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments