Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden bir yere zıplamak

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak önemli bir lider haline geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden zıplamak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanguru gibi zıplamak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlayıp zıplamak kişinin keyfinin yerine geleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek rahat şekilde geçineceğine, bol muhabbette olacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevinçten zıplamak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek zıplamak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments