Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek yerde olmak

Rüyada çok yüksek yerde olmak

Rüyada çok yüksek yerde olmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksek yerde olmak gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok zor zamanlar geçireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden bakmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden ev almak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden deniz görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments