Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavanda kapı görmek

Rüyada tavanda kapı görmek

Rüyada tavanda kapı görmek icat yapacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Rüyada tavanda kapı gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek ya da kendinizi göstermek istediğiniz konularda tam olarak bulunmanız gereken yerdesiniz.

Rüyada tavanda kapı görmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavan onarmak rakiplerin üzüleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada delik tavan görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada tavanın yarıldığını görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, her zaman hak ettiğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin tavanının çöktüğünü görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada tavanı yüksek ev görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada nemli tavan görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ahşap tavan görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments