Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden zıplamak

Rüyada bir yerden zıplamak

Rüyada bir yerden zıplamak yeni bir hayat kurulacağına, layık olduklarına sahip olacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, işyerini kapatacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden zıplamak gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Rüyada bir yerden zıplamak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada zıplamak uçmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yükseğe zıplamak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada birinin zıpladığını görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret eder.

Rüyada tavşan gibi zıplamak işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments