Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yemek yiyip doymamak

Rüyada çok yemek yiyip doymamak

Rüyada çok yemek yiyip doymamak duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına tabir olunur.

Rüyada çok yemek yiyip doymamak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Rüyada çok yemek yiyip doymamak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yemek yiyip doymamak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hayırlı haberler duyacağına, büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yemeğe doymamak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada yemek yerken doymamak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada doyana kadar yemek yemek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine inanılır.

Rüyada yemek yemek ama doymamak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yemek yemek ve doymamak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments