Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yiyip doymamak

Rüyada yemek yiyip doymamak

Rüyada yemek yiyip doymamak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dinini yaşayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yemek yiyip doymamak gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Rüyada çok yemek yiyip doymamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yemek ve doymamak eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yerken doymamak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yemek yiyip doymamak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada doyana kadar yemek yemek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin şifa bulacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yemeğe doymamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments