Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe doymamak

Rüyada yemeğe doymamak

Rüyada yemeğe doymamak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, hatalarını fark edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada yemeğe doymamak gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yemek yemek ama doymamak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yemeğe doymamak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada doyana kadar yemek yemek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada çok yemek yiyip doymamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek yemek ve doymamak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çıkmaza düşeceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yemek yerken doymamak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek yiyip doymamak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, prestij kazanacağına işarettir.

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments