Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yerken doymamak

Rüyada yemek yerken doymamak

Rüyada yemek yerken doymamak hayatının daha kolay hale geleceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek yerken doymamak gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Rüyada yemek yerken doymamak büyük bir ortaklığa gireceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işarettir.

Rüyada yemek yemek ama doymamak kolaylık elde edeceğine, donatacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada doyana kadar yemek yemek gözünün de gönlünün de doyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yiyip doymamak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek yemek ve doymamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulur.

Rüyada yemeğe doymamak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments