Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kazancın artacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemek yiyip doymadığını gördüyseniz:

  • Genelde biraz mutsuzluk oyunu oynuyorsunuz.

Rüyada yemek yerken doymamak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulur.

Rüyada doyana kadar yemek yemek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada yemek yemek ama doymamak zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işarettir.

Rüyada yemek yiyip doymamak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeni bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada çok yemek yiyip doymamak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yeni bir yola gireceğine yorulur.

Rüyada yemek yiyip doymadığını görmek umutlarının kırılacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemeğe doymamak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni bir yol tutulacağına rivayet eder.

Rüyada yemek yemek ve doymamak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments