Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında uzun tırnak görmek

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasında uzun tırnak gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya alacağınız haberler uzun vadeli planlarınızın seyri üzerinde etkili olabilir.

Rüyada tırnakları uzun görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, mutluluğu yakalayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine inanılır.

Rüyada el tırnağını uzun görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına inanılır.

Rüyada tırnağını uzun görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı erkek görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnak görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments