Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun saç görmek

Rüyada çok uzun saç görmek

Rüyada çok uzun saç görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi açıdan ferahlamaya, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada çok uzun saç gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada saçı uzun kadın görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, yeni maddi kapıların size açılacağın rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma uzun saç görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, maddi açıdan nefes alınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Rüyada saçların uzun olduğunu görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin saçını uzun görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işarettir.

Rüyada saçları uzun ve örgülü görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek maddi konuda zayıflayacağına, isteklerini yerine getireceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments