Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, işlerini yoluna koyacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Rüyada sevgilinin saçını uzun görmek geçim kaygısı duymayacağına, geçim derdi çekeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin sevgilini görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Rüyada uzun zamandır görmediğin eski sevgiliyi görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, iş yeri sahibi olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi uzun görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi uzun boylu görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir anda atılıma geçeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle uzun yola çıkmak elindekileri de yitireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments