Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların uzun olduğunu görmek

Rüyada saçların uzun olduğunu görmek

Rüyada saçların uzun olduğunu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada saçların uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Rüyada saçı uzun birini görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun kadın saçı görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dileklerinin kabul olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçlı adam görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada kızıl ve uzun saç görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını uzun ve sarı görmek o kişiye zararının dokunacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini uzun saçlı görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı olmak onları tebrik edeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments