Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma uzun saç görmek

Rüyada takma uzun saç görmek

Rüyada takma uzun saç görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada takma uzun saç gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada takma uzun saç görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun takma saç görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma saç almak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, canını sıkılacağına delalet eder.

Rüyada takma saç kullanmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma saç görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma saç kesmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada takma saç taktığını görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine delalettir.

Rüyada saçının uzun olduğunu görmek aradığı çareleri bulacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments