Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını uzun ve düz gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Rüyada uzun düz saç görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet eder.

Rüyada düz ve uzun saç görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Rüyada düz uzun saç görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun ve düz saç görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun düz yol görmek kişinin şifa bulacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments