Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin saçını uzun görmek

Rüyada eşinin saçını uzun görmek

Rüyada eşinin saçını uzun görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, her daim Allah yolunda olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, ayrıcalık elde edeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada eşinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada eşinin saçını uzun görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini uzun saçlı görmek işlerin aksamayacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına inanılır.

Rüyada eşini uzun boylu görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun saç kılı görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulur.

Rüyada kendini başı açık ve saçı uzun görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada saçlarını uzun olduğunu görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi uzun saçlı görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments