Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı uzun kadın görmek

Rüyada saçı uzun kadın görmek

Rüyada saçı uzun kadın görmek amacına nail olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada saçı uzun kadın gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada saçı uzun kadın görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun kadın saçı görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı uzun saçlı kadın görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bilgi ile donanacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalettir.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments