Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyu uzun olmak

Rüyada boyu uzun olmak

Rüyada boyu uzun olmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sağlığının yerinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyu uzun olmak gördüyseniz:

  • Duygusal problemleri hızla çözmek daha kolay olabilir.

Rüyada çocuğunu uzun boylu görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek hacetinizin giderilmesine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına işarettir.

Rüyada uzun boylu bebek görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, karasızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birini uzun boylu görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine inanılır.

Rüyada boyu uzun erkek görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerinin kapanacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada boyu uzun görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments