Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok temiz su görmek

Rüyada çok temiz su görmek

Rüyada çok temiz su görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çok temiz su gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada temiz suya girmek kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada temiz suya batmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına tabir olunur.

Rüyada temiz su doldurmak aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalet eder.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek isabetli kararlar alacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Rüyada temiz havuz suyu görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Rüyada temiz su aramak ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kaynak suyu görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine delalet eder.

Rüyada temiz sıcak su görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments