Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz havuz suyu görmek

Rüyada temiz havuz suyu görmek

Rüyada temiz havuz suyu görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Rüyada temiz havuz suyu gördüyseniz:

  • Aynı anda yirmi sekiz yerde birden olmaya çalışmanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada havuzda temiz su görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz havuz suyu görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulur.

Rüyada temiz havuzda yüzmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada temiz havuza atlamak zorlukların yakın zamanda biteceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada temiz havuza girmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulur.

Rüyada temiz bir havuzda yüzmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz havuz görmek ömür boyu devam edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işaret eder.

Rüyada havuzu suyla doldurmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, cebinin para göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments