Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şiddetli fırtına görmek

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli fırtına gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Rüyada şiddetli fırtına görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, gelirinin garanti olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada şiddetli deprem olduğunu görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Rüyada şiddet görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek geçineceğine, çok başarılı olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli hortum görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments