Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek

Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek

Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, karamsar olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli rüzgar gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada şiddetli rüzgar görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli su görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli ses duymak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Rüyada şiddetli gök gürültüsü görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli deprem olduğunu görmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli kavga etmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments