Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiddet görmek

Rüyada şiddet görmek

Rüyada şiddet görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiddet gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Rüyada şiddetli deprem görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli hortum görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli fırtına görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, dualarının gerçekleşeceğine, hayat boyu desteği olacağına yorulur.

Rüyada şiddet uygulamak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli kar görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Rüyada şiddetli sel görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan su görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada şiddetli deprem olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments