Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sevdiğin arkadaşını görmek

Rüyada çok sevdiğin arkadaşını görmek

Rüyada çok sevdiğin arkadaşını görmek korkularının yok olacağına, kötü halin son bulacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, müjdeli haberler alınacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sevdiğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini ve arkadaş görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çok sevdiği arkadaşını görmek karamsar olacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşla kavga etmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments