Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek

Rüyada sevdiğin arkadaşını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, nimet bolluğu yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin arkadaşını gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada arkadaşının bebeğini sevmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ekmeğinin azalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği bir arkadaşını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada en sevdiğin arkadaşınla küsmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın bebeğini sevmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğiniz bir arkadaşınızı görmek gerginliğin biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevdiği kişiyi görmek tartışma yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir arkadaşını görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments