Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kazancın katbekat artacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, o kapıyı kapatacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada arkadaşını sevdiğiyle görmek iş sahibi olacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin arkadaşını görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, gelişeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek zor zamanlar geçireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir arkadaşını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ailesinden hayır göreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla kavga etmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, makamının tehlikeye gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin arkadaşı görmek bir anda atılıma geçeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada en sevdiğin arkadaşla kavga etmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments