Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol alyans görmek

Rüyada bol alyans görmek

Rüyada bol alyans görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, kazancın günden güne artacağına, kişinin afiyette kalacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Rüyada bol alyans gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol alyans takmak doğruluğu bulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada bol alyans görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bolca meyve görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bol çeşit yemek görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanda bol para görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bolca su içmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Rüyada bol elbise almak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments