Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda ördek görmek

Rüyada çok sayıda ördek görmek

Rüyada çok sayıda ördek görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda ördek gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Rüyada çok sayıda ördek görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, sevdikleri ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada doksan sayısını görmek kazancının azalacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda bardak görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda halı görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, dönülmez yollara gireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda terlik görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda sinek görmek malına gelecek zarara, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Rüyada loto sayıları görmek kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments