Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda bardak görmek

Rüyada çok sayıda bardak görmek

Rüyada çok sayıda bardak görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, yeni bir eve sahip olacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda bardak gördüyseniz:

  • Maddi başlıkları ikili ilişkilere karıştırmamakta fayda var.

Rüyada çok sayıda çay bardağı görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda bardak görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sayılar yazmak kötülüklere gözünü kapatmaya, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Rüyada pi sayısı görmek rahatsızlık vereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda örümcek görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda diş görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda akrep görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments