Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda halı görmek

Rüyada çok sayıda halı görmek

Rüyada çok sayıda halı görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, gönül sızılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda halı gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada çok sayıda halı görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Rüyada büyük sayı görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, pişman olacağına delalet eder.

Rüyada çok sayıda adam öldürmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda altın bulmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda böcek görmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada on sayısını görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işarettir.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda tuvalet görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments