Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda misafir görmek

Rüyada çok sayıda misafir görmek

Rüyada çok sayıda misafir görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda misafir gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çok sayıda misafir görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda yılan görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda kolye görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada sayı söylemek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işarettir.

Rüyada çok sayıda arı görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elli sayısını görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda koyun görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada çok sayıda civciv görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments