Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda kolye görmek

Rüyada çok sayıda kolye görmek

Rüyada çok sayıda kolye görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kolye gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada çok sayıda kolye görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çok sayıda yılan öldürmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda sinek görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada on sayısını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada çift sayı görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Rüyada çok sayıda aslan görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıfır sayısı görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda büyük balık görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments