Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elli sayısını görmek

Rüyada elli sayısını görmek

Rüyada elli sayısını görmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Rüyada elli sayısını gördüyseniz:

  • Kendi yararınızı düşünerek hareket etmeyi başarırsanız, olumlu bir pozisyon elde edebilirsiniz.

Rüyada elli sayısını görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine rivayet eder.

Rüyada sayı duymak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Rüyada çok sayıda muhabbet kuşu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda kedi görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda kadın görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda horoz görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada ondalık sayı görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada çok sayıda çiğ yumurta görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments