Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sayıda minare görmek

Rüyada çok sayıda minare görmek

Rüyada çok sayıda minare görmek yeni adımlar atacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Rüyada çok sayıda minare gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada çok sayıda minare görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, rakipsiz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada minare ışığı görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına inanılır.

Rüyada mavi minare görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada minareler görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada yıkılan cami minaresi görmek işlerinden belirsizlik olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım minare görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada depremde minarenin yıkıldığını görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işarettir.

Rüyada minare yıkmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments