Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada minare ışığı görmek

Rüyada minare ışığı görmek

Rüyada minare ışığı görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, ticaretinin gelişeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada minare ışığı gördüyseniz:

  • İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir.

Rüyada ışıklı minare görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet etmektedir.

Rüyada minare ışığı görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minare görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, galibiyet kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah minare görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada ay ve minare görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada minare taşımak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Rüyada kabenin minarelerini görmek hayır duaları alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada cami minaresinden düşmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments