Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım minare görmek

Rüyada yarım minare görmek

Rüyada yarım minare görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, yeni bir hayata başlayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım minare gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada yarım minare görmek içsel güvensizliklerinize, hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada minarede namaz kılmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabenin minaresini görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eğilmiş minare görmek hayır duaları alınacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin minaresine çıkmak zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet eder.

Rüyada minaresiz cami görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada minarede olduğunu görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada minare yıkılması görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments